Mark Wyman – Repetitor & Pianist

 

Mark Wyman  – Repetitor & Pianist

Mark Arthur Wyman begon zijn klassieke pianostudie op 5 jarige leeftijd. In 1988 verhuisde hij naar San Francisco om zijn muziekstudie te vervolgen. Hij studeerde zich af aan de San Francisco State University en Mills College met een Master’s. Mark heeft een zeer brede muziekervaring, van all stylen en bespeelt alles wat maar toetsen heeft. Hij is als solist opgetreden en met vele verschillende groepen in het muzikale wereldje.

Mark heeft tournees gedaan in Amerika en Europa en is naar Buenos Aires geweest om tango te spelen en studeren. Terwijl hij in San Francisco woonde, speelde Mark met verschillende tango bands, inclusief zijn eigen Quartet.

Mark woont nu in Amsterdam, treedt regelmatig op, begeleid en geeft les. Hij speelt en dirigeert musicals, een aantal tango groepen, en werkt ook met veel koren, zangers en artiesten. Hij onderhoudt een website: http://harmonk.com. Mark publiceert ook muziekboeken met zijn eigen bedrijf Delf Music. Het boek “The Tango Fake Book” en andere werken zijn gepubliceerd.